Renault TWINGO Breeze

Få en sjov sommer med TWINGO Breeze

 

Den nye Renault TWINGO Breeze er en mere end veludstyret bybil, hvor du får soltag, aircondition, læderrat, R & GO-multimediesystem, indfarvede dørhåndtag, indfarvede sidespejle og meget, meget mere.

Med soltaget er TWINGO Breeze garant for den ultimative sommerfornemmelse! Og de praktiske nedfældelige passager- og bagsæder giver dig masser af plads, så du ikke skal bekymre dig om, om du kan have det hele til dine weekendture!

Renault TWINGO Breeze: fra 105.900 kr.*

I Renault TWINGO kan du transportere genstande på helt op til 2,30 meter. Og med motoren placeret bagerst i bilen får du masser af benplads til dig og dine passagerer, det perfekte udsyn og en reduceret venderadius.

TWINGO er med andre ord en utroligt smidig og fleksibel bybil, der er nem at parkere på små eller trange p-pladser – og at vende hurtigt, hvis du er kørt forkert. Bykørsel bliver så meget nemmere, når du har en bil på kun 3,59 meter og en venderadius, der sætter rekord med sine kun 4,3 meter.

Læs mere om TWINGO

Renault TWINGO
Breeze

 

Fra 1.699 kr./md.*
0 kr. i udbetaling

 

Hent prisliste   Få et godt tilbud


*Renault TWINGO Breeze: Energiklasse A+, brændstoføkonomi 23,8 km/l, CO2-udledning 95 g/km. Priser ekskl. lev.omk. 3.880 kr.

Finansiering: Samlet kreditbeløb 109.780 kr., månedlig ydelse 1.699 kr., løbetid 96 måneder, variabel debitorrente 7,68%, samlede kreditomk. 53.324 kr., samlet tilbagebetaling 163.104 kr., ÅOP 11,10%. Etableringsomkostninger for lånet, månedligt kontogebyr og betaling via betalingsservice er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage. Gælder privatpersoner og forudsætter kreditgodkendelse. Finansiering uden ejendomsforbehold via Renault Finance (Santander Consumer Bank). Forbehold for pris-, rente- og afgiftsændringer. Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

 • Med sit soltag er TWINGO Breeze garant for den ultimative sommerfornemmelse - fra 1.699 kr./md. og med kun 0 kr. i udbetaling!

 • Oplev lige nu det fantastiske tilbud på CLIO Summer Edition Energy TCe 90 

 • Med den fleksible Renault SCENIC har du plads til hele familien. Privatlease SCENIC fra kun 2.895 kr./md. eller GRAND SCENC fra kun 2.995 kr./md.

 • Privatlease den lækre Renault MEGANE fra 2.895 kr./md. eller som stationcar fra 3.095 kr./md. - med blot 4.995 kr. i udbetaling!

 • KADJAR er perfekt til den aktive familie - og den kan blive din fra KUN 3.295 kr./md. inkl. service.

 • I den nye CLIO Pure Vision får du LED-lygter og andet lækkert udstyr - for i alt 14.900 kr.!

 • Bliv forført af TWINGO fra 1.795 kr./md. 4.995 kr. i udbetaling

 • Privatlease Renault CLIO i hatchback-versionen fra kun 2.095 kr./md. og med 4.995 kr. i udbetaling. Med i leasingtilbuddet får du selvfølgelig også en serviceaftale!

 • Er du mere til stationcar end til hatchback? Så er CLIO Sport Tourer garanteret noget for dig. Den kan blive din fra kun 2.195 kr./md. - inkl. serviceaftale.

 • CAPTUR er Danmarks mest populære crossover. Privatlease den fra 2.295 kr./md. og med en førstegangsydelse på kun 4.995 kr.

 • Lige nu får du en CLIO Sport Tourer for bare 5.000 kr. mere end en CLIO hatchback*

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.